Diner Cadeau

Een lekkere lunch of diner in ons restaurant? Goed nieuws: U kunt tegenwoordig bij ons betalen met de Diner Cadeau kaart! Diner Cadeau is dé cadeaukaart voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Je geeft een smakelijk diner naar keuze bij een van de vele deelnemende restaurants. Voor een blijvende herinnering!

dinercadeau 1

Veelgestelde vragen

Ik heb meerdere actievouchers, kortingsbonnen of (Diner Cadeau)kaarten. Mag ik deze tegelijk inleveren?
Het combineren van actievouchers, kortingsbonnen of cadeaukaarten in één gezelschap is niet mogelijk. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Hebben jullie ook een eigen cadeaukaart?
Jazeker, buiten de Diner Cadeau kaart hebben wij ook een eigen cadeaukaart. Deze kunt u bij onze vestiging Goudreinet Barneveld inleveren of bij Eethuisje de Posthoorn in Voorthuizen.

Hoeveel saldo staat er nog op mijn Diner Cadeau kaart?
U kunt het saldo van uw Diner Cadeau kaart checken door hier te klikken.

Mijn Diner Cadeau kaart is verlopen, kan ik deze bij jullie nog inleveren?
Een verlopen Diner Cadeau kaart kunt u helaas niet bij ons inleveren. Mocht de Diner Cadeau kaart om wat voor reden dan ook niet werken, bent u als nog genoodzaakt te betalen met een andere betaalmethode.

Ik heb een cadeaukaart maar weet niet zeker of dit de goede is?

We snappen heel goed dat u de weg kwijt raakt tussen alle restaurant cadeaukaarten. Helaas lijken de namen erg op elkaar. Vandaar hebben we alle mogelijke designs van de 'dinercadeau' kaart hieronder voor u op een rijtje gezet. Met deze pasjes kunt u dus bij ons afrekenen.

uiterlijke verschijningsvormen diner cadeaukopie 2

* De Diner Cadeau kaart is op officiële Nederlandse feestdagen niet te besteden

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer