header_klein_restaurant2

Voorwaarden

De Goudreinet card is alleen geldig bij de Goudreinet Barneveld.

Door gebruik te maken van de Goudreinet card geeft de Goudreinetcard-houder te kennen in te stemmen met de algemene voorwaarden:

  • De Goudreinet Barneveld aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van de Goudreinet card, noch voor onbevoegd gebruik van en/of frauduleus handelen met de Goudreinet card.

  • De Goudreinet Barneveld is gerechtigd om, onder voorbehoud van al haar rechten, in geval van fraude, het verschaffen van onvolledige of onjuiste informatie, bij handelen in strijd met de onderhavige voorwaarden, bij misbruik van uw rechten als Goudreinet card-houder, of bij enig ander handelen dat schade berokkent aan de Goudreinet Barneveld, per onmiddellijke ingang uw Goudreinet card in te trekken en het tegoed aan gespaarde punten/bonnen te annuleren.

  • De door de Goudreinetcard-houder ingevulde persoonsgegevens en aankopen van de Goudreinetcard-houder worden opgeslagen in de Bonvito database. Bonvito en Goudreinet Barneveld behandelt deze gegevens vertrouwelijk. De Goudreinet Barneveld kan de gegevens gebruiken voor analyse- en direct marketingdoeleinden. Persoonsgegevens worden door de Goudreinet Barneveld nooit aan derden verstrekt, tenzij de Goudreinet Barneveld daartoe wettelijk wordt verplicht of als u hiervoor toestemming hebt gegeven.

  • De Goudreinet Barneveld kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele zet- of drukfouten.

  • De Goudreinet Barneveld behoudt zich het recht om het puntensaldo van de Goudreinet card te laten vervallen als: de kaart 2 jaar lang niet gebruikt is, spaarpunten ouder zijn dan drie jaar, of de Goudreinet card niet binnen drie maanden wordt geregistreerd.

  • De Goudreinet Barneveld is gerechtigd om het Goudreinet card spaarprogramma in zijn geheel te wijzigen of te beĆ«indigen. De Goudreinet Barneveld zal de Goudreinetcard-houders hiervan altijd op de hoogte stellen en de wijzigingen of beĆ«indiging in het restaurant en op de website kenbaar maken.
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer