Chauffeurs


Van oudsher is De Goudreinet Barneveld een truckers café en wij zijn trots op die achtergrond! Inmiddels ontvangen we ook veel dagjesmensen en zakelijke gasten. We reserveren echter een deel van ons restaurant voor onze chauffeurs, zodat u na een lange dag op de weg altijd bij ons even kunt genieten van een goede maaltijd. Elke week is er een nieuw menu waar u als routier uit kunt kiezen.

Driversmenu

Parkeerplaats
Onze ruime parkeerplaats biedt plek aan meer dan 80 vrachtwagens. Omdat ons terrein in eigen beheer is wordt er van u als gast verwacht dat u ook bij ons komt eten. Vanaf €20 kunt u genieten van onze services.Opfrissen
Na een lange dag werken snappen we dat het lekker is om u even op te frissen. Speciaal voor onze chauffeurs hebben wij een sanitair. Ons sanitair staat bekend als ruim, schoon en van alle gemakken voorzien.

U kunt bij ons genieten van een warme douche. Het sanitair is voorzien van drie douches, een heren en een dames toilet. Daarnaast zijn zijn er bij de wasbakken stopcontacten, zodat u hier uw scheerapparaat kunt gebruiken. Tijdens openingstijden is ons sanitair te gebruiken voor €2 per persoon.

Bij het sanitair is een koffiezetapparaat aanwezig waar u gratis koffie, warm water en chocolademelk kunt zetten.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer