Routiers

Welkom bij De Goudreinet Barneveld! Van oudsher zijn wij een truckerscafe. Ook worden wij tegenwoordig steeds meer bezocht door dagjesmensen en daarnaast behoren ook zakelijke gasten tegenwoordig tot het vaste publiek.

Desondanks ontvangen wij gelukkig nog steeds heel veel chauffeurs en blijven we ook voor de chauffeurs innoveren! Zo is ons sanitair tegenwoordig 24/7 geopend. We zien u graag snel eens in ons restaurant!

Parkeerplaats

Terrein
Onze ruime parkeerplaats biedt plek aan meer dan 80 vrachtwagens. Omdat ons terrein in ons eigen beheer is wordt er van u als gast verwacht dat u ook bij ons komt eten. Vanaf 20,- kunt u kosteloos genieten van onze services.

Beveiliging
Zeven dagen in de week wordt ons terrein 's avonds en 's nachts bewaakt door onze beveiligers. Deze kunnen u helpen in nood en zullen chauffeurs die niet betaald hebben voor hun parkeerplaats van het terrein afsturen, zodat er weer plaats word gemaakt voor onze bezoekende chauffeurs. Naast de bewakers wordt ons terrein 24/7 beveiligd door een een cameratoren.

Sanitair

Opfrissen
Na een lange dag werken snappen we dat het lekker is om u even op te frissen. Speciaal voor onze chauffeurs hebben wij een sanitair. Ons sanitair staat bekend als ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Het sanitair 24/7 geopend.

U kunt bij ons heerlijk genieten van een warme douche. Het sanitair is voorzien van drie douches, een heren en een dames toilet. Daarnaast zijn zijn er bij de wasbakken stopcontacten. Tijdens openingstijden is ons sanitair te gebruiken voor € 2 per persoon.

24 uur, 7 dagen per week
Omdat wij merken dat er tegenwoordig vrijwel geen behoefte meer is aan een ontbijt is ons restaurant geopend vanaf 7:00. Wel kunt u tijdens sluitingstijd ons sanitair gratis betreden, wanneer u bij ons heeft gegeten. Bij het sanitair is een koffiezetapparaat aanwezig waar u gratis koffie, warm water en chocolademelk kunt zetten.

Routiermenu

Kunnen we u verder nog ergens mee helpen?

U kunt ons bereiken op 0342 461 293 of mailen naar info@goudreinetbarneveld.nl

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer