vergaderzaal

Vergaderzaal

In het midden van Nederland, op nog geen 1 minuut van kruising A1 en A3 vindt u de vergaderruimte van de Goudreinet Barneveld. Onze vergaderzaal is uitgerust met een beamer, flip-over met stiften, snelle Wi-Fi, watercontainer en airco.

De meest voordelige vergaderruimte?
Wij hanteren een erg duidelijk prijzenbeleid. Onze vergaderzaal huurt u al voor maar 12,50 per persoon. U kunt dan 4 uur gebruik maken van onze vergaderzaal.

Groepslessen & workshops
De multifunctionele vergaderzaal van De Goudreinet Barneveld is ook zeer geschikt voor het houden van workshops of groepslessen. Wij hebben bijvoorbeeld wekelijks EHBO-lessen in onze vergaderzaal en gebruik maakt van het feit dat al onze zalen tevens gereserveerd kunnen worden zonder tafels en stoelen. Het uitgangspunt van het zalencentrum van De Goudreinet Barneveld is om u optimale flexibiliteit te kunnen bieden.

Wat is er inbegrepen?

  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Wi-Fi
  • Beamer (VGA-Kabel aanwezig)
  • Geluidsdichte ruimte

Zaalopstellingen
De vergaderzaal kunnen wij in verschillende opstellingen voor uw gasten klaar zetten. Dit kunt u bij de reservering doorgeven. Mocht u een andere opstelling wensen als hieronder aangegeven kunt u deze opstelling beschrijven bij de reservering.

opstelling carre 01opstelling uvorm 01opstelling theater 01opstelling klaslokaal 01
CarrΓ©
Maximaal 24 gasten
U-vorm
Maximaal 20 gasten
Theater
Maximaal 40 gasten
Klaslokaal
Maximaal 24 gasten

Populairste Faciliteiten Vergaderruimte
πŸ“Ά Gratis Wi-Fi πŸ’Έ Niet duur πŸ“ Centraal in Nederland πŸ‘©β€πŸ³ Vriendelijk personeel πŸ• Binnen 1 minuut op de snelweg

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer