Buffetten
Geheel verzorgd lopend buffet? Ook dat kan! U kunt kiezen uit deze verschillende buffetten. Deze worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Boerenpot buffet
€ 14,50 p.p.
Koude gerechten
Augurkjes
Zilveruien
Piccalilli
Amsterdamse uien
Warme gerechten
Stamppot boerenkool
Stamppot zuurkool
Fijne/grove rookworst
Uitgebakken spekjes/speklappen
Stamppot buffet
€ 19,50 p.p.
Koude gerechten
Huisgemaakte appelcompote
Augurkjes, zilveruien
Piccalilli
Amsterdamse uien
Stoofperen uit de Betuwe
Warme gerechten
Stamppot hutspot
Stamppot boerenkool
Stamppot zuurkool
Rode kool met appeltjes
Gekookte aardappels
Fijne/grove rookworst
Uitgebakken spekjes/speklappen
Schouderkarbonades
Buffet Easy way
€ 24,50 p.p.
Soep naar keuze
Tomatensoep
Gevogeltebouillon
Bospaddenstoelensoep
Groentesoep
Koude gerechten
Groene tonijnsalade
Aardappelsalade met spekjes
Pommodorisalade met brie en rucola
Huzarensalade
Kleurige pastasalade
Plateau met carpaccio, Parmezaanse
Kaas en pijnboompitten
Plateau met haring met uitjes en gepekelde Makreel filet (gerookt)
Diverse dressings en koude sauzen
Warme gerechten
Kipsaté met kroepoek, gefrituurde uitjes
en zoetzure komkommersalade
Nasi speciaal met kip en verse groenten
Gehaktballetjes in ketjapsaus
Zalm papillot in dille saus
Aardappelgratin met tuinkruiden
Verse roerbakgroenten uit de wok
Buffet ‘Schaffelaar de luxe’
€ 29,95 p.p.
Voorgerechten
Twee soorten amuses van het huis
(vis en vlees) en Champagne flute
met broccolisoep en crème van kaas
Koude gerechten
Zalmsalade
Groene tonijnsalade
Tomatensalade met brie,
olijven en kruiden
Bietensalade met frisse appel en ui
Barneveldse eiersalade
Aardappelsalade met spekjes
Gerookte zalm met rode ui
Hollandse garnalen met cocktailsaus
Gerookte gepekelde makreelfilet
Carpaccio met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Gerookte kipfilet met roomkaas en ananas
Jambon met vijgen en dadels
Hollandse haring met uitjes
Diverse soorten mini broodjes met sesam en maanzaad
Warme gerechten
Gamba’s met champignons en paprika
in knoflooksaus
Zalm papillot in dille saus
Slibtongetjes met citroen
Vers gebakken roerbakgroenten
Rosti’s van aardappels
Gehaktballetjes uit oma’s jus
Stukjes gemarineerde kipfilet in satésaus
Biefstukpuntjes in stroganoffsaus
Buffet ‘Goudreinet’
€ 34,50 p.p.
Voorgerechten
Champagne flute met ossenstaartbouillon en
Bruchetta met tomaten, kruiden en tapenade
Koude gerechten
Vitello tonato met tonijnmayonaise
Carpaccio met Parmezaanse
kaas en pijnboompitten
Hollandse garnalen met cocktailsaus
Zalm carpaccio met dille saus
Gerookte zalm (in zijn geheel) op schaal
Gerookte zalm met rode ui
Aardappelsalade met spekjes
Rode bietsalade met appel en ui
Barneveldse eiersalade
Jambon met honing meloen
Krabsalade met kappertjes en groene kruiden
Bovenstaande gerechten worden
gepresenteerd met minibroodjes
(maanzaad en sesamzaad).
Warme gerechten
Gamba’s met champignons en paprika in knoflooksaus
Ossenhaasfilet met cognacsaus
Gegrilde tongfilet met vers gebakken fruit
Varkenshaas in roomsaus
Gebakken aardappels met kruiden in schil
Pommes gratin met grove prei
Franse boontjes met gebakken spekjes
Vragen? Neem gerust contact met ons op!